Word Vriend,

Jeugdlid, of Sponsor

Het Bewaarde Land maakt graag nieuwe vrienden! Word daarom JeugdlidVriend (donateur) of Sponsor.

De Vrienden van Het Bewaarde Land steunen het Bewaarde Land-programma met woorden en daden.

Jeugdlid

Vond je het leuk in Het Bewaarde Land en kom je graag nog eens vaker? Meld je dan aan als jeugdlid van Het Bewaarde Land!

Je kunt dan met je ouders twee keer per jaar een ochtend of een middag naar Het Bewaarde Land komen. Daar heten de wachters je welkom. Samen zoeken we jouw boom op, mag je erin klimmen, doen we een spel en sluiten we af met een heerlijke kop brandnetelsoep. Daarnaast is er één keer per jaar een ‘verrassingswandeling’, bijvoorbeeld een avondwandeling of een winterwandeling met een kop warme chocolademelk.

 

Je kunt jeugdlid worden voor € 7,50 per jaar. Meld je aan als jeugdlid door je adresgegevens te sturen naar: vrienden.bewaarde.land@planet.nl

Vriend (donateur)

De activiteiten in Meijendel zijn mogelijk doordat zo’n 35 vrijwilligers zich er actief voor inzetten. De gemeente Leiden en natuurbewuste sponsors, zoals Dunea (drinkwaterproducent en natuurbeheerder), ondersteunen de activiteiten financieel. Uit de opbrengsten van de volwassenenarrangementen financieren we een deel van de kinderactiviteiten. Dit is echter nog niet voldoende om rond te komen. 

 

Door donateur te worden helpt u Het Bewaarde Land. Voor € 17,50 bent u al vriend van Het Bewaarde Land. We organiseren twee à drie keer per jaar een wandeling in Meijendel onder begeleiding van een wachter.

U kunt lid worden voor minimaal € 17,50 per jaar. Meld u aan als lid door uw adresgegevens te sturen naar: vrienden.bewaarde.land@planet.nl. Aanmelden als donateur kan ook. Voor donateurs geldt geen minimum bedrag, maar donateurs zijn geen lid van de vereniging en hebben dus geen stemrecht.

Sponsor

Als u een bedrijf heeft en u draagt Het Bewaarde Land een warm hart toe, dan kunt u een klas sponsoren om naar Het Bewaarde Land te komen.

Activiteiten voor Vrienden

De Vereniging Vrienden van Het Bewaarde Land organiseert regelmatig leuke activiteiten voor vrienden, hun gezinsleden en andere belangstellenden. Sommige kinderen komen graag terug in “hun” Bewaarde Land. Anderen zijn nieuwsgierig naar dat Bewaarde Land waar iedereen van die enthousiaste verhalen over vertelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Vereniging Vrienden van het Bewaarde Land
Contactpersoon: Wachter Merel (Aad de Vette)
Clara Visserplaats 1
2331 BN  LEIDEN

Tel: 071 5318854
Email: vrienden.bewaarde.land@planet.nl