Activiteiten

Partijtjes

Ben je met school naar het Bewaarde Land geweest en zoek je nog graag een keer met een wachter je eigen boom op? Wil je nog een keer smikkelen van de brandnetelsoep en een leuk spel doen? Geef je dan op voor het 1-dags programma.

Dit programma leent zicht uitstekend voor partijtjes (van minimaal 6 tot maximaal 40 kinderen). Ook als je nog niet eerder in Het Bewaarde Land bent geweest, kun je je hiervoor opgeven. Het programma is geschikt voor kinderen vanaf groep 5.

Dit 1-dags programma vindt plaats op zaterdagen in de periode mei tot aan de herfstvakantie (uitgezonderd de schoolvakanties). De dag start om  10.45 uur. Je wordt dan op de parkeerplaats afgehaald door een wachter (zie routebeschrijving). 

Na de activiteiten en een lekker boskruidensoepje nemen we om 15.00 uur afscheid bij de Bewaarde Landpoort.

Praktische Zaken

Iedere deelnemer brengt een eigen rugzakje mee, met voldoende eten en drinken voor de hele dag. Zijn de weersvoorspellingen wat minder, zorg dan voor degelijke regenkleding en kaplaarzen.

Als je Het Bewaarde Land al eerder met je school bezocht hebt, dan is het natuurlijk leuk om je Bewaarde Land T-shirt aan te trekken.

Kosten

De prijs bedraagt € 16,50 per deelnemer (het minimumbedrag is 100 euro per groep).