Activiteiten

Bedrijfsuitjes & Wandelingen

Bedrijfsuitjes

Is uw bedrijf toe aan een ontspannend en verrassend personeelsuitje? Kom achter de computer vandaan en bekijk uw zaken eens met andere ogen. Beleef de natuur en verwonder u over wat eerder zo gewoon leek. Ontspannend, leerzaam en inspirerend. Een mini-vakantie, die u helpt zaken te relativeren.

Het programma stellen we in overleg vast. Naast ontspanning en creativiteit is het beleven van de natuur met alle zintuigen het belangrijkste ingrediënt van de dag. Daarbij trainen we, bijna ongemerkt, vaardigheden als: vertrouwen, samenwerking, waarneming en inzicht. We maken gebruik van wat er in de natuur voorhanden is.

Bovendien sponsort u met uw deelname het scholenprogramma van Het Bewaarde Land. Hiermee geeft u basisschoolkinderen de kans op natuuronderwijs buiten het klaslokaal. De opbrengst van onze activiteiten voor volwassenen besteden wij aan het sponsoren van minder draagkrachtige scholen die graag met de kinderen naar buiten willen.

Informatie & Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte of meer informatie aan bij:

Saskia van de Klundert

Tel:         071-5123911
Email:    skluut@hotmail.com 

Wandelingen

Op verzoek kan een groepswandeling in Meijendel plaatsvinden. De wachter neemt u mee naar bijzondere plekken in Het Bewaarde Land.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur.
De prijs bedraagt € 7,50 per deelnemer

Informatie & Aanmelden

Neem voor meer informatie over de wandelingen contact op met:

Maarten Damen
Tel:        06-49857384
Email:    maartengijsdamen@gmail.com